Пропуснете до основното съдържание »

INCIPIO NGP за iPhone 4 - матово черен


Бъдете първи - добавете мнение

Наличност: В наличност. Изпращане в рамките на работния ден.

49,98 лв.
Ще получите 50 т. за покупка на този продукт

Бърз преглед

INCIPIO NGP® е направен от полу-твърд полимер, достатъчно гъвкав да прилепне плътно и да обхване Вашия iPhone 4, но достатъчно твърд, за да издържи на ударите и надраскванията. NGP® предлага отлична шок-абсорбираща защита, за да предпазва Вашия телефон от удари.

INCIPIO NGP за iPhone 4 - матово черен

Кликнете два пъти на горната картинка, за да я видите в пълен размер

Намаляване
Увеличаване

Други изображения

Подробности

NGP® е съкращение от "Next Generation Polymer" или полимер от следващо поколение – полу-твърд полимер. Материалът на NGP® е достатъчно гъвкав да прилепне плътно и да обхване Вашия iPhone 4, но достатъчно твърд, за да издържи на ударите и надраскванията. NGP® предлага отлична шок-абсорбираща защита, която поема ударите по подобие на силиконовите калъфи, но е устойчив на разтягане и удари. Накрая, гладкото матово покритие прави NGP® нежен при допир.

В комплекта на INCIPIO NGP® има и INCIPIO Vanity Kit – два протектора, които да залепите на телефона за допълнителна защита, карта за поставянето им и почисваща кърпичка.

NGP® за iPhone 4 предпазва Вашия телефон с полу-твърдо полимерно покритие. Благодарение на специалните отвори имате пълен достъп до камерата, портовете и бутоните на iPhone 4. Два издигнати полимерни бутона Ви позволяват да регулирате звука като същевременно предпазват телефона от прах и други частици. Малък отвор осигурява достъп но бутона за включване и изключване на звука. Можете лесно да зареждате и синхронизирате телефона без да се налага да сваляте INCIPIO NGP®.

getChildHtml('description') ?>Ключови думи за продукт

Използвайте интервали, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.