Пропуснете до основното съдържание »

Често задавани въпроси

В: Какво е invisibleSHIELD™?
О: invisibleSHIELD™ е най-здравият и издръжлив предпазен филм за електронни устройства на в света. Изобретен е за нуждите на американската армия, където е бил използван за предпазване на водещите ъгли на перките на хеликоптерите от износване и надиране при дългите полети през пустинята. Този предпазен филм е патентован и е направен от полиуретанова пластмаса с уникални качества, притежаваща несравнима устойчивост на надраскване и способност да се самовъзстановява. Гъвкавостта му позволява да се проектира дизайна така, че да обгърне цялото устройство, включително екрана, предната и задната част, ъглите, ръбовете, и страните. Прецизното изрязване позволява invisibleSHIELD™ да се използва за над 2500 различни електронни устройства, като списъкът се обновява постоянно. InvisibleSHIELD™ защитава не само екрана, а и цялото устройство на много от най-популярните електронни устройства на пазара.
ZAGG Inc. са в процес на патентоване на процеса на предпазване не само на екраните, а на цялото електронно устройство. Те са водеща марка за протектори на електронни устройства като не само са създали концепцията, но и са единствената компания, която предлага оригиналния invisibleSHIELD™. Другите протектори за екран често са краткотрайни, твърди, пластмасови пластини, които се надраскват много лесно и имат проблеми със залепването. Другите могат да претендират, че имат подобни продукти, но това НЕ Е точно така.
Нищо не може да се сравни с качеството на invisibleSHIELD™, комбинирано с доживотната гаранция на ZAGG Inc. За повече информация моля, вижте тук.

В: Колко здрав е протекторът?
О: invisibleSHIELD™ се прави от защитен филм, първоначално използван за предпазване на перките на военните хеликоптери. Той е специално проектиран да издържи на най-силните надрасквания. Вижте видеото тук, за да се уверите в това!

В: Доживотна гаранция за замяна и 7 дневна гаранция за връщане на парите
О: invisibleSHIELD™ е толкова здрав, че производителят гарантира издръжливостта му за целия живот на електронното устройство. За разлика от останалите протектори, при които трябва да сменяте през определени периоди, invisibleSHIELD™ гарантирано ще издържи през цялото време. Ако някога се надраска или обели ние ще го заменим с нов безплатно.
Освен тази гаранция Ви предлагаме и възможност да върнете продукта в 7 дневен срок от покупката при изпълнение на определени условия, които можете на намерите в Общите условия за ползване на сайта.

В: Защо да слагам защита на екрана? Наистина ли е необходимо?
О: Без значение колко внимателен сте, без защита, екранът неминуемо ще се надраска. Достатъчно е една малка прашинка, която дори няма да видите, да попадне между две движещи се повърхности и дисплеят на Вашето устройство ще се надраска.
Кутиите за iPod не са изключение. С течение на времето iPod-ите в предпазни кутии се надраскват. С новите МР3 плейъри, които позволяват да се гледа видео на тях, вероятността да бъдат надраскани е още по-голяма. Единственият начин наистина да ги предпазите е invisibleSHIELD™, а най-подходящия момент да предпазите новия си МР3 плейър е веднага след като го извадите от опаковката му.
Традиционните протектори за дисплеи са слаби, тънки листове от пластмаса, които не предлагат истинска защита. Те са проектирани просто да добавят още един слой между дисплея и Вашите пръсти или стилуса. Те идват в пакети по 5, 10 или дори 20, което значи, че не са годни за дълга употреба. Това е и, което магазините и производителите искат от Вас – да купувате техния продукт отново и отново.
Нашата идея е друга. Ние искаме да Ви предложим възможно най-добрия продукт, с най-добрите гаранции, които някой може да Ви даде, за да спечелим Вашето доверие и лоялност, знаейки, че с течение на времето Вие ще си купувате и други електронни устройства, които ще се нуждаят от защита.

В: Мога ли да използвам invisibleSHIELD™ заедно с някой друг продукт за защита на устройството ми?
О: НЕ! Всяко поставяне на облепеното с invisibleSHIELD™ устройство в пластмасови кутии, найлонови и кожени калъфи води до влошаване на качествата на продукта. По-специално носенето в кожен калъф влияе върху прозрачността на протектора заради химикалите, с които е обработена кожата. В крайна сметка invisibleSHIELD™ би предпазил Вашето електронно устройство много по-добре от всяко друго, защо Ви е да продължавате да ги ползвате?

В: Може ли да говоря с някой за Вашите продукти?
О: Да, обадете ни се! Работното ни време е от 9:30 до 17:30 от понеделник до петък. Отделът ни за обслужване на клиенти ще отговори максимално бързо и точно. За контактна информация вижте тук.

В: Може ли invisibleSHIELD™ да се махне от устройството?
О: Можете да отлепите invisibleSHIELD™ от устройството като започнете от единия ъгъл и го отлепвате подобно на стикер. Препоръчваме да го правите бавно и внимателно, особено на някои по-уязвими места (където е изрязвано и др.). InvisibleSHIELD™ може да се отлепи напълно, но след това не може да се залепва отново, с изключение на момента на първоначалното му поставяне, когато разтворът, подпомагащ залепването, не е напълно изсъхнал.

В: Как да отстраня invisibleSHIELD™, ако се наложи?
О: Отлепването на invisibleSHIELD™ от електронното устройство е по-лесно, отколкото изглежда. Много прилича на отлепване на стикер. Най-добре е да започнете от единия ъгъл и да отлепвате като дърпате под ъгъл 90 градуса.

В: Наистина ли трябва да изключа устройството за 12-24 часа след поставянето?
О: Да. Препоръчваме да не го използвате 12-24 часа след като сте поставили invisibleSHIELD™. Това време е необходимо за наместването и правилното залепване на протектора. Също така тъй като при залепването се използва течност изключването на устройството ще му даде достатъчно време за изсъхне напълно. В допълнение, поради използването на течност при залепване на протектора, изключването на устройството ще предостави достатъчно време за пълното изсъхване на течността.

В: Какво представлява технологията Nano-Memory™?
О: Оригиналният invisibleSHIELD™ защитен филм използва технологията Nano-Memory™, което е видимо като едва забележима текстура по повърхността на филма. Този върхов компонент на invisibleSHIELD™ дава четири основни предимства:

  • ИЗДРЪЖЛИВОСТ - самовъзстановяващите се свойства спомагат за невероятната издръжливост на надрасквания и повреди и удължават живота на Вашето електронно устройство.
  • ПОКРИТИЕ – отличната гъвкавост и пластичност позволяват invisibleSHIELD™ да покрие ъглите и извивките на Вашето устройство много по-успешно от конкурентните продукти.
  • ЛЕСЕН ЗА ПОСТАВЯНЕ - подобрената пластичност улеснява залепването.
  • СТАБИЛЕН ЗА ДЪРЖАНЕ – протекторът не позволява приплъзване на устройството, което прави по-лесно държането на Вашите скъпи устройства.
 

 

В: Трябва ли да режа invisibleSHIELD™, за да пасне точно на моето устройство?
О: Протекторът invisibleSHIELD™ е направен точно за всяко конкретно устройство, така че няма нужда да режете каквото и да било, за да постигнете точното залепване. За всяко устройство се прави съответния дизайн на invisibleSHIELD™.
Бихме искали да ви уведомим, че рязането или преправянето на invisibleSHIELD™ ще наруши гаранцията и всякакви бъдещи замени ще са невъзможни.

В: Променя ли invisibleSHIELD™ чувствителността на тъч скрийн дисплеите?
О: invisibleSHIELD™ не променя функционирането и чувствителността на тъч скрийн дисплеите, и тъй като защитният филм е безцветен той не променя и видимостта на екрана. В допълнение на защитата от надраскване invisibleSHIELD™ спомага за намаляване на появата на пръстови отпечатъци по устройствата. Оптималната чувствителност на екрана се постига 12-24 часа след поставянето.

В: Ще предпази ли invisibleSHIELD™ моето електронно устройство или екрана му от счупване?
О: invisibleSHIELD™ е изключително прозрачен и неразрушим защитен филм, който ще предпази Вашето устройство от надраскване. Той обаче няма да предпази него или екрана му от счупване.

В: Как да си получа обратно парите, които съм платил при покупката на invisibleSHIELD™?
О: Моля обърнете се към търговеца, от който сте купили устройството. „Финанс-БГ” ЕООД предоставя гаранция само за продадените през invisibleshield.bg и от нашите представители протектори. Списък може да намерите тук.

Доставка

В: Как да проверя статуса на моята поръчка?
О: Това става като влезете във Вашия профил на invisibleshield.bg. Също така имате възможност да прегледате предишните си поръчки и/ или при необходимост да актуализирате личните си данни .

В: Предлагате ли безплатна доставка?
О: Да! Можете да се възползвате от правото на безплатна доставка при поръчка над 80 лв. с доставка на един адрес.

В: Колко време след подаването на поръчката тя ще бъде изпратена?
О: В общия случай срокът е 1-2 работни дни. Разбира се при възможност поръчките се изпращат и по-бързо – в деня на поръчката. При определени случаи може да има забавяне на доставката, но за това ще бъдете специално уведомени и ще имате възможност да се откажете от поръчката, ако срокът не Ви устройва.

В: Как да пресметна кога ще получа поръчката си?
О: Стандартното време на доставка след предаване на пратката на куриера е 1-2 работни дни. Ако адресът за доставка е в София вероятно ще я получите на следващия работен ден.

Поставяне

В: Трябва ли да почистя електронното устройство преди да поставя invisibleSHIELD™?
О: За нови, току-що разопаковани, електронни устройства това не е необходимо. Трябва да го почистите, ако има следи от пръсти или прах. Ако не го направите invisibleSHIELD™ може да не залепне правилно или след това да виждате отпечатъци и прашинки под него. Почистването става лесно с микрофибърната кърпичка в опаковката на invisibleSHIELD™.

В: Протекторът не залепва по ъглите, какво да правя?
О:
Оставете устройството (с протектора на него) за 10-15 минути и след това опитайте да го залепите отново. Ако отново не залепва изчакайте още няколко минути и опитайте отново. Повторете, ако е необходимо. Препоръчваме 10-15 минути изчакване, за да може invisibleSHIELD да поизсъхне, което спомага за по-доброто му залепване. Ако изчакате много повече е твърде вероятно после да не можете да го залепите.

В: Някои от частите са толкова малки! Как да ги поставя?
О: Докато пръстите Ви са мокри, внимателно отлепете протектора и леко го навлажнете преди да го поставите върху устройството. Ако частите станат много мокри може да не залепват веднага. В такъв случай изчакайте да поизсъхнат и ги залепете отново.

В: Колко време след поставянето на invisibleSHIELD той може да бъде отлепен и да остане здрав, за да може да се постави наново?
О: След 3-5 минути. Ако се наложи да отлепите протектора, за да го залепите отново, пръстите Ви трябва да са влажни и да го отлепите внимателно, без да го разтегляте. След това можете да го поставите отново на устройството.

Гаранция чрез подмяна

В: Кога мога да се възползвам от Доживотната гаранция чрез подмяна?
О:
invisibleSHIELD™ е направен от много издръжлив материал, който трудно се надрасква. Доживотната гаранция чрез подмяна е за всички продукти invisibleSHIELD™, които са се повредили докато са били поставени да предпазват Вашето електронно устройство. За повече информация моля вижте страницата с гаранционните условия.

В: Кога мога да направя подмяна?
О: Ако Вашият invisibleSHIELD се надраска, скъса или повреди, докато предпазва електронното Ви устройство, ние предлагаме безплатна подмяна за периода, докато използвате съответното устройство.
В: Какво не покрива гаранцията?
О: Неправилното поставяне не е покрито в гаранцията. Това включва, както балончетата под протектора, така и неправилното поставяне на електронното устройство. Моля прочетете внимателно инструкциите за поставяне или вижте видеоклиповете преди да инсталирате Вашия invisibleSHIELD.
В: Как да направя подмяна?
О: Изпратете стария протектор, заедно с касовата бележка и гаранционната карта на адрес:
Гр. София, 1616, ул. Кумата №75Е, вх. Б „Финанс-БГ” ЕООД.
Ако протекторът е закупен от invisibleshield.bg е достатъчно да изпратите него, да посочите e-mail, с който сте регистрирани в сайта и Вашите имена.
За всякакви въпроси около подмяната пишете на info@invisibleshield.bg или се обадете на посочените телефони за контакт. Препоръчително е предварително да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти, за да съгласуваме възможността да се възползвате от гаранцията и други въпроси, които биха възникнали.
В: Ще ми струва ли нещо подмяната?
О: Според гаранцията на ZAGG подмяната на самия invisibleSHIELD е безплатна. Разходите по изпращането обаче са за сметка на потребителя. Моля имайте предвид, че това се отнася и за разходите по връщането на стария протектор. Няма да бъдат приемани пратки, при които разходите са за сметка на получателя. Трябва да отбележим, че не носим отговорност за загубени и неполучени от нас пратки. Препоръчваме използването на сигурни начини за доставка.
В: Защо да връщам стария invisibleSHIELD™?
О: Връщането на стария протектор е необходимо, за да отговорите на условията на гаранцията, предоставяна от ZAGG Inc., а също така за да запазите гаранцията, получена при покупката на продукта в сила. В допълнение, върнатите протектори ще бъдат изпратени обратно на ZAGG Inc. за рециклиране, с което ще спомогнем за спасяване на планетата.