Пропуснете до основното съдържание »

Плащане и доставка

Начини на плащане

Поръчаните стоки могат да бъдат платени по няколко начина:

  • Плащане при доставка.
    При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Всичките разходи са включени в стойността на поръчката и не трябва да плащате нищо допълнително.
  • Плащане по банков път
    Плащането се извършва с банков превод към сметка на Финанс-БГ ЕООД. При подаване на поръчка ще получите писмо с нашите банкови данни. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.

Плащанията на стоки към Финанс-БГ ЕООД са неавансови и са съобразени с член 93, ал. 1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД).

Доставка

Стоките, поръчани от invisibleshield.bg, се доставят с куриер до адреса, указан при заявката. Доставката при покупка от онлайн магазина е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА за цялата страна и се извършва чрез куриерите на "Спиди" АД. Цената на доставката за Република Македония е 20 лв., независимо от стойността на поръчката.

Срокът за окомплектоване и изпълнение на поръчката е от 1 до 3 работни дни. Обикновено доставката се извършва в рамките на 1 работен ден за района на София и на 2 работни дни до всяка друга точка на България (за поръчки, приети до 15:00 часа).

При доставка клиентът получава желаният от него продукт в подходяща за транспорт опаковка, фактура с касова бележка, гаранционна карта и ръководство за употреба.

Всеки клиент на invisibleshield.bg може да проследи онлайн статуса на поръчката си. Това става като влезете в профила си.