Пропуснете до основното съдържание »

Бонус точки в invisibleshield.bg

Ние държим на нашите клиенти и за да стимулираме тяхната лоялност въведохме програма за събиране на бонус точки с всяка покупка от нашия сайт. С тях можете да спестявате от цената при следващи покупки.


За да се възползвате от тази програма е достатъчно да сте регистриран клиент, т.е. не е необходима покупка, за да се включите в програмата за лоялност. Ако все още не сте се регистрирали, може да го направите от тук и веднага ще получите първите си точки.


Различните възможности да получавате бонус точки са:

  • При регистриране като клиент;
  • При споделяне на мнение за продукт, което бъде одобрено от нас;
  • При поръчка на база на нейната стойност;
  • При поръчка на определени продукти можете да получите допълнителни точки;
  • Когато Ваш приятел посети сайта ни от споделен от Вас линк;
  • Когато Ваш приятел посети сайта ни от споделен от Вас линк и се регистрира като клиент;
  • Когато Ваш приятел купи стоки от магазина ни и е дошъл от споделен от Вас линк;
  • Гласуване в анкета;


Както виждате може да печелите точки дори и без да пазарувате! Спечелените бонус точки могат да бъдат използвани за плащане на цялата или част от цената при последваща покупка на стоки от нашия магазин.


Когато направите покупка на стоки от магазина ни стойността на поръчката (без цената на доставката) се използва за база за изчисляване на бонус точките, които ще спечелите.
За всеки 5 лв. от стойността на поръчката Ви ще получите по 1 бонус точка (БТ). Например при поръчка за 100 лв ще получите 20 БТ.


Освен това за всеки конкретен продукт ще получавате допълнителен брой точки. Него ще виждате на страницата на съответния продукт.


При плащане с бонус точки, с тях се намалява стойността на поръчката при определен курс. Количеството бонус точки, което ще използвате за плащане може да посочите при отваряне на кошницата със стоките. С движение на плъзгача или въвеждане на броя точки можете да посочите количеството, което ще използвате за плащане. За оставащата сума ще трябва да посочите друг начин на плащане. За поръчка, при която сте използвали бонус точки за плащане също ще получите нови бонус точки, но за сумата на поръчката след отстъпката.


Стойността на 1 БТ е 0.05 лв.


Няма ограничение за броя бонус точки, които ще използвате за плащане на дадена поръчка – при достатъчно натрупани точки можете да платите изцяло с тях.
Точки можете да печелите и като доведете Ваш приятел, който да се регистрира като клиент в магазина или закупи стоки от нас. Ще печелите точки от всяка негова поръчка.  Важно е да отбележим, че за това трябва да използвате инструментите, които ще намерите във Вашия профил на страницата за Програмата за бонус точки.


Бонус точки ще спечелите и ако напишете мнение за даден продукт. С това също така и ще помогнете на другите клиенти да направят своя избор. Разбира се, предполага се да давате мнение за продукт, който вече сте закупили от нас. Коментарът Ви трябва да изразява личното Ви мнение и да е насочено към конкретния продукт. Да е достоверно и обективно и да не съдържа спам или обидни, нецензурни и дискриминационни текстове. Запазваме си правото да редактираме или изтриваме коментари, които не отговарят на посочените изисквания. (Това не значи, че отрицателни мнения ще бъдат изтривани само защото са отрицателни.)


Действие

Бонус точки

При регистриране като клиент

20 БТ

При поръчка на база на нейната стойност

5 лв. -> 1 БТ

При поръчка на определени продукти можете да получите допълнителни точки

 

При споделяне на мнение за продукт, което бъде одобрено от нас

20 БТ

Гласуване в анкета

1 БТ

Когато Ваш приятел посети сайта ни от споделен от Вас линк

1 БТ

Когато Ваш приятел посети сайта ни от споделен от Вас линк и се регистрира като клиент

5 БТ

Когато Ваш приятел купи стоки от магазина ни и е дошъл от споделен от Вас линк

10 лв. -> 1 БТ


InvisibleSHIELD.bg
си запазва правото да променя броя на точките и условията за придобиването им, както и съотношенитео бонус точка/пари по всяко време.


InvisibleSHIELD.bg
си запазва правото да изважда от сметката на клиентите точки, начислени за върнати поръчки или при недобросъвестно използване на програмата от тяхна страна.


В програмата за бонус точки могат да участват само регистрирани клиенти. Точките могат да се използват само за покупки от онлайн магазина ни и не могат да бъдат осребрявани за пари в брой.


За всякакви въпроси и проблеми не с колебайте да се свържете с нас.